Nieuws

22 juni 2016

Maar liefst 16 Sta Sterk diploma's uitgereikt






Begin april startten maar liefst 16 kinderen in drie groepen met de Sta Sterk training in Heiloo. Deze kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 12 jaar ontvingen vandaag hun diploma. Groot feest was het daarom vanmiddag in de vergaderzaal van de badmintonhal in Heiloo waar de training plaatsvond..

De deelnemers, afkomstig uit: Heiloo, Bergen, Castricum, Limmen, Heerhugowaard, De Egmonden en Alkmaar, werkten de afgelopen weken zowel op de training als thuis hard aan het vergroten van hun weerbaarheid en zelfvertrouwen.

Alle deelnemers lieten aan de uitgenodigde gasten in rollenspellen zien, wat ze de afgelopen weken hebben geleerd. Daarna ontvingen zij het diploma vergezeld van een persoonlijk woordje en nog een cadeau om vooral te blijven denken aan alles wat ze hebben geleerd. Aansluitend werden alle diploma's gevierd met een hapje en drankje. Zowel de deelnemers zelf als hun ouders en hun leerkrachten op school zijn blij met wat de deelnemers allemaal hebben geleerd: Een mooie basis voor hun verdere leven. Daar kunnen de deelnemers trots op zijn!

Op de foto's een aantal deelnemers die vandaag hun diploma ontvingen.



» volledig nieuws