Interviews

10 november 2015

Joëtte nu een vrolijke en onbezorgde meid

Onze dochter Joëtte is van eind december. Met de kleuterjuffen zijn we steeds in gesprek gebleven of zij als hele vroege leerling door zou gaan naar groep 3. Cognitief kon ze het aan, dat was zeker. Sociaal emotioneel was ze nog klein. De keuze was daarom moeilijk. In overleg hebben we besloten dat ze gewoon over zou gaan naar groep 3. En om haar sociaal emotioneel te laten groeien kozen wij voor Sta sterk training.

Wat was onze dochter enthousiast en wat doet Helen het leuk. Onze dochter heeft veel geleerd, verwerkt en is zoveel sterker komen te staan. Nu een lieve meid van 7 jaar, met veel vriendinnetjes in haar eigen groep en de groep eronder. Nog altijd pakken we in bepaalde situaties even de sta sterk tips erbij en ligt de helpende gedachte waaier in haar bed. Wanneer ze bang is gebruikt ze de gedachten: ik ben dapper, ik durf het wel.

Wij zijn ontzettend blij en dankbaar dat Joëtte nu een vrolijke onbezorgde meid kan zijn en voor ons gevoel hebben we dat mede te danken aan de sta sterk training van YosoY.

Met vriendelijke groet,

Familie Kemps
» volledig nieuws