Over YosoY

Ondersteuning kinderen en jongeren

YosoY richt zich op het ondersteunen van de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren door training en coaching op het gebied van: assertiviteit/sociale weerbaarheid, sociale vaardigheid, omgaan met pesten, het de baas worden van faalangst of boosheid. Het vergroten van het zelfvertrouwen en het werken aan een positief zelfbeeld zijn hierbij erg belangrijk. Een goede persoonlijke ontwikkeling is de basis voor geluk en succes voor nu en in de toekomst.

Ondersteuning ouders en beroepskrachten

Omdat volwassenen bij de persoonlijke ontwikkeling van kinderen een grote rol spelen, adviseert en ondersteunt YosoY ook ouders en beroepskrachten die met kinderen werken op velerlei manieren: informatieavonden, workshops, studiedagen, het geven van training in klassen, het vormgeven van antipestbeleid, etc.

YosoY sinds 2010 in Heiloo

YosoY is in 2010 opgericht door Helen Wildeboer en gevestigd te Heiloo. Voor intakegesprekken of individuele training & coaching bent u van harte welkom in de praktijkruimte aan de Bayershoffweg 7 te Heiloo. Voor de groepstrainingen wordt gebruik gemaakt van de vergaderzaal aan Het Zevenhuizen 46 te Heiloo (boven badmintonhal 't Vennewater).

Betekenis naam YosoY

YosoY betekent “ik ben” in het Spaans. Hiermee heeft Helen willen uitdrukken dat een trainings, coachings- of adviestraject bij YosoY helemaal is afgestemd op wat jij als kind, jongere, ouder of beroepskracht nodig hebt om je verder te ontwikkelen en anderen bij hun ontwikkeling te ondersteunen. YosoY is een gespiegeld woord. Hiermee is uitgedrukt dat je een spiegel wordt voorgehouden waardoor je zelf inzichten krijgt in wat je kunt veranderen om je verder te ontwikkelen of anderen daarbij te helpen. De Y’s, staan voor zelfbewuste, weerbare en blije kinderen die lekker in hun vel zitten, weerbaar en met plezier naar school gaan en met open vizier en vol vertrouwen de toekomst tegemoet gaan.