Reacties ouders

Hieronder vindt u reacties van ouders uit de evaluaties van de groepstrainingen en individuele trajecten.

"Fijne bevlogen trainster die de kinderen assertieve vaardigheden bijbrengt die nuttig zijn in de rest van hun leven." 

Moeder van dochter 8 jaar, Sta Sterk groepstraining (december 2022)

"Goed opgezette assertiviteitstraining voor kinderen met leuk en handig werkboek. Prettige coaching in kleine groepjes. De training is ook nuttig voor de begeleidende ouders." 

Ouders van zoon 11 jaar, Sta Sterk groepstraining (december 2022) 

"Helen geeft hulp op maat ook tijdens de training in groepsverband. Erg fijne training die goed toepasbaar is in deze tijd qua  maatschappij." 

Ouders van zoon 9 jaar, Sta Sterk groepstraining (december 2022)

"Onze dochter heeft goede tips ontvangen, in spelvorm is dit goed ervaren en heeft dit goed uitgepakt. De trainer heeft een heldere manier van communiceren, geeft concrete uitleg en heeft een fijne houding."

Ouders van dochter 12 jaar, Sta Sterk groepstraining (december 2022)

"Fijn contact, duidelijk wat wij konden verwachten en goede input om zelf mee verder te gaan."

Ouders van dochter 13 jaar, individuele Ik Denk Me Sterk training (oktober 2022)

"De trainer is hands-on en heeft veel oog voor de kinderen. Ze vertaalt methodiek in voor hen begrijpelijke en aansluitende taal en oefeningen. En omdat er veel humor is, hebben de kinderen de grootst lol met elkaar, terwijl ze gelijk belangrijke vaardigheden leren."

Ouders van zoon 7 jaar, Sta Sterk groepstraining (september 2022).  

"De training kwam precies op het juiste moment en wat is onze zoon ermee geholpen! Fantastische training op maat waarin echt de behoeftes van onze zoon tot hun recht kwamen. Wat een ontwikkeling heeft hij dankzij Helen meegemaakt. Zelfs zo goed dat hij mij ook af en toe tips geeft over helpende gedachtes. Wij merken het aan alles dat dit nodig was en geholpen heeft. Ieder hoog gevoelig kind zou dit moeten krijgen."

Moeder van zoon 10 jaar, individueel traject op maat (juni 2022)

"Helen weet de kinderen op een leuke manier te motiveren en onze dochter heeft de lessen als zeer leuk ervaren. Ze ging er altijd met plezier naartoe."

Ouders van dochter 7 jaar, Sta Sterk groepstraining (november 2021)"

"Het is een fijne training en het wordt op een leuke en speelse manier gegeven. Onze zoon heeft er echt baat bij gehad op sommige vlakken en is nu ook rustiger tijdens geworden tijdens boze uitbarstingen. Dan hanteren wij dingen die tijdens de training besproken/geleerd zijn."  

Ouders van zoon 7 jaar, Sta Sterk groepstraining (november 2021)

"Veel dank aan Helen die met haar praktische lessen en inlevingsvermogen op een heel fijne manier samen het leerdoel weet te bereiken." 

Moeder van zoon 10 jaar, Boosheid de baas training (september 2021)

"Onze zoon heeft met veel plezier deelgenomen aan de Sta Sterk training. Hij heeft veel geleerd, niet alleen middels duidelijke handvatten om anders te reageren, maar ook om te reflecteren op zichzelf. Het geeft hem een zichtbaar meer oké-gevoel over zichzelf."  

Moeder van zoon 11 jaar, Sta Sterk groepstraining (juli 2021) 

"Wat heeft de Sta Sterk training geholpen voor onze zoon! Hij is een stuk sterker en wij kunnen hem als ouders veel beter helpen in moeilijke situaties." 

Ouders van zoon 6 jaar, Sta Sterk groepstraining (juni 2021)

"Helen is een empathische, grappige en aandachtvolle juf voor de kinderen. Ze weet heel goed hoe ze kinderen en ouders op het juiste spoor kan zetten."

Ouders van dochter 8 jaar, Sta Sterk groepstraining (juni 2021) 

"Een individuele training op maar van YosoY is precies wat het zegt: op maat! Onze zoon van 9 heeft in korte tijd veel direct toepasbare "trucs" geleerd en heeft duidelijk minder last van een gebrek aan zelfvertrouwen en boze buien. Ook als ouders hebben we bruikbare handvatten gekregen. We zijn erg blij en tevreden."   

Ouders van zoon 9 jaar, Individuele Ik denk me sterk training (mei 2021)  

"Ik kan iedereen de individuele Ik denk me sterk training aanraden! Het gemak waarmee je kind zich veilig voelt om zich kwetsbaar op te stellen is alles zeggend."

 Moeder van zoon 11 jaar, individuele Ik denk me sterk training (april 2021)

"Onze 11-jarige zoon heeft dankzij de Boosheid de baas training geleerd om op een prettige manier om te gaan met zijn gevoelens van boosheid en frustratie. De geleerde lessen kon hij direct thuis toepassen met zijn oudroer.

Ouders van zoon 11 jaar, Boosheid de baas training (december 2020)

" Onze dochter van 9 staat na de Sta Sterk training veel sterker! Ze hebben in de training aan veel dingen gewerkt: Sterke lichaamstaal, krachtig de dingen zeggen, grenzen aangeven, een praatje leren maken met iemand en leren sterke gedachten te maken. En wat zo fijn is: bij de training gaan ze alles oefenen en doen, waardoor het in het echte leven minder spannend is en ze weet hoe te reageren. Ook als ouder word je bij alles goed betrokken, waardoor je je kind goed kunt helpen en sturen. Hier heeft het voor het hele gezin geholpen en zijn we meer dan tevreden over de training!  

Ouders van dochter 9 jaar, Sta Sterk groepstraining november 2020)

"Onze zoon van 7 jaar is door de Sta Sterk training sterker geworden, minder verlegen en komt zelfverzekerder over."

Ouders van zoon 7 jaar, Sta Sterk groepstraining (november 2020) 

"Onze zoon is zelfverzekerder geworden door de Stevige Stap training, omdat hij heeft geleerd hoe zijn eigen uitstraling en gedrag de wereld/mensen om hem heen beïnvloedt. Het contact met de groep heeft hem ook goed gedaan. Hij voelde zich veilig en op zijn gemak."

Ouders van zoon 12 jaar, Stevige Stap groepstraining (september 2020)

"Onze dochter voelde zich prettig op de Faalangst de baas duotraining. Helen heeft een prettige benadering naar zowel kind als ouders. Onze dochter heeft mooie handvatten gekregen om steviger in haar schoenen te staan."

Ouders van dochter 9 jaar Faalangst de baas duotraining (september 2020)

"Onze dochter was leerzaam en duidelijk voor onze dochter. We hopen dat zij het geleerde veel zal blijven toepassen in de praktijk! Helen is vriendelijk, geduldig en duidelijk.

Ouders van dochter 10 jaar Faalangst de baas duotraining (september 2020)

"Onze dochter heeft veel tools aangereikt gekregen die zij nu kan toepassen thuis, op school, op clubjes, in nieuwe situaties, met vriendinnen, etc. Ze vond de lessen erg leuk om te volgen."

Ouders van dochter 9 jaar individueel Ik denk me sterk traject (augustus 2020)

"Onze dochter vond het erg fijn om naar Helen toe te gaan en met haar te praten. Het heeft haar kijk op zichzelf positief veranderd. Helen is een heel betrokken begeleider en is ook tussen de lessen/sessies door heel goed bereikbaar voor vragen zowel van de leerling als van de ouders."

Ouders van dochter 16 jaar individuele begeleiding op maat (juni 2020)

"Helen is erg enthousiast en neemt haar leerlingen daarin mee. Ze is zeer gedreven in wat ze doet en je merkt aan alles dat ze haar leerlingen wil helpen van hun (faal)angst(en) af te komen en hun doel te bereiken."

Ouders van dochter 14 jaar individuele Faalangst de baas training (juni 2020)

"Onze dochter zei aan het einde van de training: "Fijn dat ik nu iets gedaan heb wat echt helpt." 

Ouders van dochter 11 jaar, Individueel traject op maat (juni 2020) 

"Helen heeft onze zoon met de Boosheid de baas training enorm geholpen. Op school had hij last in de omgang met vriendjes, zelf gepest worden en daar boos op reageren. Thuis waren er ook situaties waarin hij heel boos kon worden. Nu is het door de trucs van Helen een jongen geworden die nu praat en duidelijk zegt wat hij niet leuk vindt. Af en toe wordt hij nog eens boos, maar de training heeft onze zoon enorm veel goed gedaan. Kortom Helen is een aanrader als trainer!! Denk dat het voor ieder kind wel goed zou zijn zo'n training te doen. Bedankt Helen!!!"  

Ouders van zoon 9 jaar, individuele Boosheid de Baas training (februari 2020)

"De Sta Sterk training is voor de kinderen erg leerzaam en ook leuk. Onze dochter ging er elke week met plezier heen. De opdrachten waren ook zeker leerzaam en meteen toepasbaar. We nemen kleine stapjes en gaan op weg naar steeds grotere. Helen is als trainer super betrokken bij de kinderen en verdiept zich ook in het gemaakte huiswerk door dit mee te nemen en thuis te bekijken. Hierbij werden dan tips en opmerkingen door haar geschreven. De twee informatieavonden waren ook echt een verrijking in het proces. De afsluitende les was echt een feestje met een diploma zo echt als op het voortgezet onderwijs, met aandacht voor elk kind. Onze dochter is er nog niet helemaal, maar maakt nog steeds kleine stapjes vooruit in haar weerbaarheid. Terugblikken op situaties is iets wat we vaak doen om hierbij te helpen. Ook de houten pop Harry die Helen in de training gebruikt, helpt ons hier goed bij. Ik mag zeggen: een geslaagde training.   

Ouders van dochter 11 jaar, Sta Sterk groepstraining (december 2019)

"Een aanrader om je kind hier naartoe te laten gaan. De basis van het opkomen voor jezelf. Onze zoon heeft op de Sta Sterk training sociale vaardigheden geleerd waar hij de rest van zijn leven profijt van gaat hebben. En wij als ouders hebben er zelfs ook nog wat van opgestoken."

"Ouders van zoon 7 jaar, individuele Sta Sterk training (november 2019)

"De Sta Sterk training is een training die ik ieder kind in zijn leven zou gunnen. Dit kunnen ouders niet zelf.

Moeder van dochter 6 jaar, Sta Sterk groepstraining (november 2019)

"Wat een waardevolle training is de Stevige Stap training voor je kind en daarmee voor het hele gezin! Ik wou dat ik deze training had gehad als kind. Wat fijn en zo waardevol om je kind nu al als 12-jarige deze inzichten en praktische training mee te geven. Voor de rest van het leven heb je een hele goede basis zo, ook om op terug te vallen." 

Moeder van dochter 12 jaar, Stevige Stap groepstraining (oktober 2019)

"Blij dat onze zoon de Sta Sterk training gedaan heeft. Hij is sociaal-emotioneel erg gegroeid. Hij staat sterker in zijn schoenen en het ontploffingsgevaar is geweken."

Ouders van zoon 7 jaar, Sta Sterk groepstraining (juli 2019)

"Ik gun ieder kind deze training: het bewustzijn van zichzelf, zijn houding en wat hij zelf kan doen in moeilijke situaties!

Moeder van zoon 8 jaar, Faalangst de baas training (juli 2019)

"De Sta Sterk training is een goede training waarin kinderen op een duidelijke en praktijkgerichte manier geleerd wordt hoe zij sterker kunnen reageren op verschillende situaties."

Ouders van zoon 6 jaar, Sta Sterk groepstraining (juli 2019)

"Helen is een uitstekende mentor voor zowel ouder als kind. We voelden ons direct op ons gemak. Iets dat een eerste voorwaarde is voor het slagen van de training: vertrouwen."

Ouders van dochter 7 jaar, Sta Sterk groepstraining (april 2019)

"De Sta Sterk training is een mooie training die zeer de moeite waard is. Ook al heel goed in te zetten zodra je kind tegen de eerste problemen begint aan te lopen."

Moeder van dochter 6 jaar. Sta Sterk groepstraining (april 2019)

"Mijn zoon zit sinds de training beter in zijn vel en voelt zich minder snel aangevallen."

Moeder van zoon 10 jaar, Sta Sterk groepstraining (april 2019)

"Wij hebben de Boosheid de baas training van onze zoon bij Helen als heel positief ervaren. Onze zoon van 7 voelde zich op zijn gemak bij Helen en zij motiveerde hem heel goed en op een prettige manier om de trucs die hij leerde toe te passen."

Ouders van zoon 7 jaar, individuele Boosheid de baas training (april 2019)

"De Sta Sterk training is een praktijkgerichte training met veel nuttige oefeningen en trucs, waar kinderen nu en ook in de rest van hun leven veel baat bij zullen hebben."

Ouders van zoon 9 jaar, individuele Sta Sterk training (maart 2019).

"De Sta Sterk training is een prettige training, waarbij met veel verschillende werkvormen wordt gewerkt, waardoor het voor de kinderen heel duidelijk wordt."

Ouders van dochter 13 jaar, individueel Sta Sterk traject (december 2018)

"Zowel onze dochter als wij als ouders hebben het als een leuke en helpende training ervaren: afgestemd op het kind en op een leuke manier."

Ouders van dochter 12 jaar, individueel Sta Sterk traject (juni 2018)

"Onze zoon ging van het begin af aan met een lach naar Helen toe. De eerste leer vond hij het spannend maar de tweede keer al totaal niet meer. Hij heeft nu een rugzak vol met Sta Sterk tips en helpt zichzelf met helpende gedachten. Daar komt hij verder mee!

Ouders van zoon 10 jaar, Sta Sterk groepstraining (juni 2018)

"Onze zoon (6 jaar) komt nu sterker en duidelijker voor zichzelf op. Hij heeft de trainingsbijeenkomsten altijd als zeer plezierig ervaren. Het "huiswerk" iets minder, maar als ouders ben je er zelf bij hoe je dat met je kind oppakt. Bedankt Helen, we zien dat hij een verandering doormaakt."

Ouders zoon 6 jaar, Sta Sterk groepstraining (juni 2018)

"Helen is een prettige persoonlijkheid bij wie een kind zich direct op zijn/haar gemak voelt. De Sta Sterk training is duidelijk en als ouder wordt je heel prettig betrokken. Kind en ouders en trainer vormen een team, waardoor het kind hierin absoluut niet het gevoel heeft alleen te staan. De training is praktisch en door middel van het huiswerk beklijft het goed."

Moeder van zoon 10 jaar, Sta Sterk groepstraining (april 2018)

"Blijf niet tobben maar zet de training in om te zien hoe je kind kan veranderen.

Moeder van zoon 7 jaar, Sta Sterk groepstraining (april 2018)

"Je zag na de eerste trainingssessie de kwartjes vallen bij onze zoon. "Oh dus mijn houding heeft ook invloed!" De training is echt een startpunt voor verandering. Het gaat nu erg goed met onze zoon in grote groepen, die we eerst vermeden."

Moeder van zoon 8 jaar, individuele Sta Sterk training (maart 2018)

"Helen heeft voor ons kind een training op maat gemaakt. In een prettige en ontspannen omgeving heeft ons kind met de hulp van Helen stappen gezet om positiever in het leven te staan."

Ouders van dochter 10 jaar, Individueel traject (maart 2018)

"Mijn zoon heeft de Boosheid de baas training bij Helen gevolgd. Hij heeft nieuwe inzichten gekregen over hoe hij met moeilijke situaties moet omgaan. Ook de ouders worden in het traject meegenomen. Supertraining!"

Moeder van zoon 9 jaar, Boosheid de baas training (maart 2018)

"Helen, dank voor de prettige begeleiding. We hebben er allemaal veel van geleerd en weten nu veel beter hoe we met pestsituaties om moeten gaan."

Ouders van zoon 8 jaar, Sta Sterk groepstraining (maart 2018)

"Door de Sta Sterk training hebben we beter zicht op hoe situaties door onze zoon worden beleefd. Door de taal van de Sta Sterk training te gebruiken kunnen we goed bij hem aansluiten en hem helpen om de lesstof toe te passen."

Ouders van zoon 7 jaar, Sta Sterk groepstraining (maart 2018)

"De Boosheid de baas training is een super mooie training met handige tips en handvatten die het kind kan gebruiken."

Ouders van zoon 10 jaar, Boosheid de baas training (februari 2018)

"Een fijne training die ik iedereen kan aanbevelen. Ook als je niet gepest wordt heel leerzaam. Eigenlijk zou dit op school er gewoon bij moeten horen: lessen voor het leven!"

Ouders van zoon 10 jaar, Sta Sterk groepstraining (december 2017)

"Met een diploma op zak, maar vooral met een berg aan tips, ideeën en informatie heeft onze dochter de Sta Sterk training afgerond. Met een top trainster, een leuke groep kinderen en het halen van haar doelen, was dit een fantastische training voor haar."

Ouders van dochter 10 jaar, Sta Sterk groepstraining (december 2017)

"Leuke training waarin onze dochter echt leerde om 'sterk te staan'. Met voldoende theorie en daarnaast vooral veel oefenen, waardoor ze er juist in de praktijk veel mee kan. Echt een aanrader!"

Ouders van dochter 10 jaar, Sta Sterk groepstraining (december 2017)

"Als je kind gevoelig is in situaties en opkomen voor zichzelf (in een groep) niet vanzelfsprekend is, kan hij/zij in de Faalangst de baas training leren om helpende gedachten te denken die ervoor zorgen dat hij/zij sterker wordt en daarmee het zelfvertrouwen vergroot. Met het sturen van die gedachtes kun je een groot verschil maken hoe je een situatie ervaart en daardoor is de gehele houding sterker. De toekomst ziet er dan weer anders uit."

Moeder van dochter 10 jaar, Faalangst de baas groepstraining (december 2017)

"Leerzame training! Of het in de praktijk gaat helpen, zal de komende periode moeten blijken."

Moeder van zoon 11 jaar, Sta Sterk groepstraining (december 2017)

"Zeer betrokken trainer. Onze dochter staat zo anders in het leven. Ongelofelijk wat zo'n training kan doen."

Ouders van dochter 16 jaar, Individuele Faalangst de baas training (november 2017)

"De Stevige Stap training legt een fundering waarop uw kind niet alleen stevig kan staan, maar ook stevig kan bouwen aan een mooie toekomst."

Moeder van dochter 11 jaar, Stevige Stap groepstraining (oktober 2017)

"Mijn kind zat niet lekker in zijn vel! Wat ben ik blij dat Helen direct tijd maakte om samen aan de slag te gaan! Elk kind zou baat hebben bij veel aspecten van de Faalangst de baas training!!

Moeder van zoon 10 jaar, Individueel Faalangst de baas traject (juli 2017)

"Helen is heel sterk in het op het gemak stellen van kinderen. Ze is heel uitnodigend waardoor kinderen zich gemakkelijk uiten bij haar. De Faalangst de baas training zit goed in elkaar, met overzichtelijke info voor ouders, waardoor je als ouder je kind goed kunt begeleiden in het leerproces.

Moeder van dochter 10 jaar, Faalangst de baas duotraining (juli 2017)

"Alle kinderen die het gevoel/de ervaring hebben dat ze worden gepast en hun ouders/verzorgers, gun ik deze training en bijbehorende informatieavonden. Deze training legt een basis waar je levenslang plezier aan kunt beleven. Ons kind is met recht sterker gaan staan en heeft ook zoveel geleerd over eigen acties en reacties in moeilijke situaties."

Moeder van dochter 10 jaar, Sta Sterk groepstraining (juli 2017)

"Wij hebben zeker baat gehad bij de Boosheid de baas training. Het kind wordt bewust gemaakt hoe hij/zij om moet/kan gaan met bepaalde vaak vervelende situaties. Het kan zich hierdoor beter verweren en gaat beter om met andere kinderen."

Ouders deelnemer 11 jaar, Boosheid de baas training (juli 2017)

"Een goede start voor een goede basis. Dit is niet alleen voor kinderen die ergens last van hebben, maar zou voor alle kinderen (en ouders) goed zijn."

Ouders van dochter 10 jaar, Sta Sterk groepstraining (juni 2017)

"De training heeft mijn zoon een hoop inzichten gegeven en zelfvertrouwen die hij zijn leven lang kan gebruiken."

Moeder van zoon 9 jaar, Sta Sterk groepstraining (juni 2017)

"Een hele duidelijke training met veel situaties die we op school tegen komen en met goede handvatten om daarmee om te gaan. Een aanrader!"

Moeder van zoon 6 jaar, Sta Sterk groepstraining (juni 2017)

" Knap om deze moeilijke materie (gedrag) zo herkenbaar aan kinderen over te brengen!"

Ouders van dochter 8 jaar, Sta Sterk groepstraining (juni 2017)

"Het karakter van het kind kun je niet veranderen, maar je kan er wel voor zorgen dat ze weerbaarder worden."

Ouders van zoon 8 jaar, Sta Sterk groepstraining (juni 2017)

"Door de training krijg je als kind handvatten aangereikt die je in het dagelijks leven in verschillende situaties kunt toepassen."

Ouders van zoon 10 jaar, Faalangst de baas groepstraining (juni 2017)

"Ik ben zeer tevreden met het resultaat van Boosheid de baas! Ik zou het zeker aanbevelen."

Moeder van zoon 8 jaar, Boosheid de baas training (juni 2017)

"Mijn dochter heeft in de Faalangst de baas training hulpmiddelen gekregen om zich zekerder te voelen."

Moeder van dochter 11 jaar, Faalangst de baas groepstraining (juni 2017)

"Een zeer betrokken en professionele trainer. Onze zoon heeft heel veel geleerd op de Sta Sterk training."

Ouders van zoon 9 jaar, Sta Sterk groepstraining (april 2017)

"Wij worstelden al lang met de zelfverzekerdheid van onze dochter. Dankzij Helen kan zij nu sterk staan en ziet ze wat haar gedachten voor invloed hebben. Ze is nu echt gaan staan voor wie ze is."

Ouders van dochter 10 jaar, Sta Sterk groepstraining (april 2017)

"De Sta Sterk training van YosoY heeft eraan bijgedragen dat onze dochter meer zelfvertrouwen heeft en makkelijker contacten maakt."

Ouders van dochter 10 jaar, Sta Sterk groepstraining (april 2017)

"Mijn dochter pikt veel op van de training en leert ons zelfs hoe het moet. Ze voelt zich sterker, kijkt mensen nu in de ogen als ze met hen praat en geeft antwoord!"

Moeder van dochter 7 jaar, Sta Sterk groepstraining (april 2017)

De Sta Sterk training werd door mijn kind ervaren als spannend, leerzaam en een middagje uit, omdat zij zich tijdens de training al zekerder voelde, omdat zij ontdekte dat zij niet alleen was met haar probleem."

Ouder van dochter 11 jaar, Sta Sterk groepstraining (april 2017)

"Helen is heel kundig en toegankelijk voor zowel ouder als kind. Dat is echt haar kunnen. De training heeft meer zelfvertrouwen gegeven en is daarmee de investering meer dan waard."

Ouders van zoon 9 jaar, individueel traject op maat (januari 2017)

"De training is zeer effectief geweest. In een korte periode laat Helen het kind groeien en de doelstellingen behalen die vooraf door kind en ouders zijn aangegeven."

ouders van dochter 11 jaar, Sta Sterk groepstraining (december 2016)

"Ik zie de training als een Sta-Samen-Sterk-training. Het heeft mijn zoon, maar ook zeker ons als gezin, veel positieve veranderingen gebracht."
Lees de rest van de reactie hier: http://media.pixocdn.com/6080/original/Sta_Samen_S...

Moeder van zoon 9 jaar, Sta Sterk groepstraining (november 2016)

"Hele leerzame maar vooral ook leuke training waarbij een goede basis is gelegd voor een hoop situaties die we tegenkomen in het dagelijks leven en dan niet alleen met betrekking tot pesten. Als ouder zijnde heb ik ook nog e.e.a. geleerd wat ik zelf kan toepassen in mijn dagelijks leven."

Moeder van zoon 7 jaar, individueel Sta Sterk traject op maat (september 2016)

"Thygo ging iedere week blij naar de Stevige Stap training. We hebben hem goed voorbereid voor de grote stap in zijn leven. En het heeft goed uitgepakt mede dankzij deze training!"

Moeder van zoon 12 jaar, Stevige Stap groepstraining (september 2016)

"Onze zoon van 12 heeft de Stevige Stap training als heel fijn en leerzaam ervaren. De stoplichtmethode is heel praktisch en duidelijk; we gebruiken deze inmiddels binnen ons gezin."

Moeder van zoon 12 jaar, Stevige Stap groepstraining (september 2016)

"Goede training met zorg op maat! De trainster heeft goed oog voor het kind en speelt goed in op specifieke problematiek. Onze dochter vond het volgen van de training erg leuk en is er zeer zeker van gegroeid. Ze heeft goede handvatten gekregen om mee te nemen naar het voortgezet onderwijs."

Moeder van dochter 12 jaar, individueel Stevige Stap traject op maat (juli 2016)

"Voor onze dochter was de training erg leerzaam en nuttig. Zij staat nu sterker en is over het algemeen "happier" geworden!"

Ouders van dochter 10 jaar, individueel Sta Sterk traject op maat (juli 2016)

"Door deelname aan de Sta Sterk training bij YosoY heeft mijn kind geleerd op een positieve manier alles uit zichzelf te halen en in te zetten. Thuis en zeker ook op school is mijn kind zelfverzekerd en vol energie om meer te leren."

Ouders van zoon 5 jaar, Sta Sterk groepstraining (juli 2016)

"Alleen al het intakegesprek zorgde voor inzicht en verandering bij Sam."

Ouders van zoon 12 jaar, Sta Sterk groepstraining (juli 2016)

"Er is een goede sfeer waarin geoefend kan worden. De kinderen voelen zich veilig bij de juf."

Moeder van dochter 7 jaar, Sta Sterk groepstraining (juli 2016)

"Dankzij deze training weet onze zoon dat je mensen altijd het voordeel van de twijfel kunt geven, omdat je niet zeker weet of iemand iets per ongeluk of expres doet. Helen je bent een toppertje, ga zo door!"

Ouders van zoon 11 jaar, Individueel Sta Sterk traject (april 2016)

"Deze training zou ik alle kinderen wel willen gunnen; leren communiceren op een positieve manier. Ik denk dat iedereen wel iets van de training kan leren, ook wij als ouders."

Moeder van zoon 7 jaar, Sta Sterk groepstraining (april 2016)

"Door haar pedagogische ervaring in het basisonderwijs kan Helen snel een klik maken met de kinderen en ontstaat er een mooie combinatie met de doordachte trainingsmethode waardoor elk kind in een relatief korte periode in zijn/haar kracht wordt gezet."

Moeder van dochter 11 jaar, Sta Sterk groepstraining (maart 2016)

"Voor onze dochter Jennifer is de cursus erg goed geweest, omdat zij meer zelfvertrouwen heeft gekregen en zich in de klas meer durft te laten horen."

Ouders van dochter 8 jaar, Sta Sterk groepstraining (maart 2016)

"Een goede training waar onze zoon sterker is geworden om voor zichzelf op te komen."

Ouders van zoon 10 jaar, Sta Sterk groepstraining (maart 2016)

"Ik heb weer een kind dat met zelfvertrouwen relaties aangaat met andere kinderen."

Moeder van dochter 11 jaar, Sta Sterk groepstraining (december 2015)

"Onze dochter staat een stuk sterker in haar schoenen. Voor haar een mooi cadeau dat ze goed kan gebruiken in haar leven."

Vader van dochter 10 jaar, Sta Sterk groepstraining (december 2015)

"Onze dochter is heel blij dat ze naar de Sta Sterk training is geweest. Ze heeft er veel geleerd en kan alles in de praktijk toepassen."

Moeder van dochter 8 jaar, Sta Sterk groepstraining (december 2015)

"De Stevige Stap training is een leerzame training die je op een andere manier naar bepaalde situaties laat kijken.'

Moeder van zoon 12 jaar, Stevige Stap groepstraining (november 2015)

"Ik was er niet bij, maar ik zou zo'n training zelf wel gedaan willen hebben als tiener!! Praten, luisteren, gehoord worden, tips krijgen, dat kunnen we allemaal goed gebruiken!"

Moeder van dochter 11 jaar, Stevige Stap groepstraining (oktober 2015)

"In kleine groepjes is er voldoende aandacht en ruimte voor ieder kind."

Ouders van zoon 8 jaar, Faalangst de baas groepstraining (april 2015)

"Ongelooflijk wat deze training mijn kinderen heeft gegeven: 2 heerlijke jongens die blaken van het zelfvertrouwen!

Moeder van zoon 9 jaar, Sta Sterk groepstraining (april 2015)

"De training heeft Flip ontzettend goed gedaan. Hij kan zijn gevoelens beter herkennen en uitdrukken naar ons en naar andere kinderen. Hij heeft daardoor niet meer het gevoel dat hij gepest wordt!"

Ouders van zoon 6 jaar, Sta Sterk groepstraining (april 2015)

"Onze zoon ging na de training een stuk "lichter", een stuk sterker en met goede handvatten de wereld in."

Ouders van zoon 10 jaar, Faalangst de baas groepstraining (april 2015)

"Omdat de training in kleine groepen wordt gegeven is maatwerk mogelijk. Onze dochter heeft nu extra tools meegekregen om vervelend gedrag te pareren."

Ouders van dochter 12 jaar, Sta Sterk groepstraining (april 2015)

"De Faalangst de baas training geeft handvatten voor de toekomst. Er moet echter ook wel thuis met vader/moeder tijd in geïnvesteerd worden."

Ouders van zoon 9 jaar, Faalangst de baas groepstraining (april 2015)

"Een prima training, waar in een rustige en persoonlijke sfeer het kind wordt geleerd goed om te gaan met stress- en toetsmomenten."

Ouders van dochter 13 jaar, individueel traject Faalangst de baas (april 2015).

"Helen, je bent nu al twee maal van waarde geweest voor ons gezin, dank je wel!"

Moeder van zoon 8 jaar, Faalangst de baas groepstraining (december 2014)

"De training heeft ervoor gezorgd dat onze dochter weer zorgeloos kind kan zijn, omdat zij heeft geleerd hoe ze kan omgaan met eventuele obstakels in haar gedachten en in de communicatie met anderen."

Ouders van dochter 5 jaar, Sta Sterk groepstraining (november 2014)

"Je hebt de betekenis van de naam YosoY volledig waargemaakt; de juiste afstemming en spiegeling om tot verdere ontwikkeling te komen! Zeer waardevol, bedankt!

Ouders van dochter 12 jaar, individueel traject (oktober 2014)

"Onze dochter ziet na de Sta Sterk training veel minder tegen nieuwe situaties op. Zoals ze zelf zei: Als ik het Sta Sterk-clubje leuk vind dan vind ik een ander clubje misschien ook wel leuk. Terwijl alle meisjes in de klas op hockey gingen, koos zij voor atletiek! Dat is pas Sta Sterk zijn!

Ouders van dochter 6 jaar, Sta Sterk groepstraining (september 2014)

"Je stelde de kinderen tijdens de Stevige Stap training op hun gemak. Je bent erg toegankelijk voor de kinderen (trainer zonder als trainer over te komen)."

Moeder van zoon 11 jaar, Stevige Stap groepstraining (september 2014)

"Wat fijn dat de Faalangst de baas training zo'n doeltreffend effect heeft gehad op onze zoon!"

Moeder van zoon 11 jaar, individueel traject (september 2014)

"Voor ons betekenen de Sta Sterk lessen heel veel, want we zagen elke week weer iets sterks bij onze bink gebeuren...echt top!
Bedankt voor je inzet en je overtuiging van ieders kunnen. Je straalt het vertrouwen in de kinderen echt uit, heel mooi om te zien!
Hein ging elke week met plezier naar je toe, dat was heel fijn."

Ouders van zoon 7 jaar, Sta Sterk groepstraining (juni 2014)

"Helen heeft onze dochter de juiste handvatten gegeven om weerbaar te zijn op een manier dat bij haar past en waar zij zich prettig bij voelt. Je doet als ouders je best om je kind te beschermen en te begeleiden, maar soms is dat niet genoeg, je heb dan gewoon een professional nodig. Dan is Helen zeker de juiste keus."

Moeder van dochter 13 jaar, individueel traject (april 2014)

"De Sta Sterk training is voor zowel de ouders als het kind zeer leerzaam."

Vader van zoon 8 jaar, Sta Sterk groepstraining (april 2014)

"Dank je wel voor de fijne en professionele begeleiding van mijn zoon. Het heeft hem goed gedaan. De Sta Sterk training heeft een stuk geluk opgeleverd!"

Moeder van zoon 12 jaar, Sta Sterk groepstraining (april 2014)

"Het inzicht dat mijn dochter door de Faalangst de baas training heeft gekregen in haar piekergedrag, heeft haar rust gegeven. Ze heeft er veel aan gehad dat ze heeft geleerde niet-helpende (pieker) gedachten om te zetten in helpende gedachten."

Moeder van dochter 11 jaar, individueel traject (april 2014)

" Onze dochter maakt nu na de Sta Sterk training gebruik van de aangeleerde sta sterk punten. Ze zegt duidelijk wat zij wel of wat zij niet wil. We zien dus zeker resultaat bij onze dochter en hebben de training als prettig ervaren."

Vader van dochter 11 jaar, Sta Sterk groepstraining (februari 2014)

"Mijn zoon heeft het meeste gehad aan de helpende gedachten uit de Sta Sterk training. Daardoor zijn sommige angsten minder geworden waardoor hij spannende dingen niet (meer) uit de weggaat, maar aandurft".

Moeder van zoon 14 jaar, duotraject (februari 2014)

"Na de Sta Sterk training begrijpt onze zoon Ruben (6 jaar) beter wat er gebeurt als het mis gaat tijdens het spelen en heeft hij geleerd hoe het ook anders kan. Sterke punten in de training zijn de afwisseling van (korte) uitleg en vooral veel oefenen met kinderen van de eigen leeftijd. Het (stoplicht)model hebben we meteen ook thuis ingevoerd."

Moeder van zoon 6 jaar, Sta Sterk groepstraining (augustus 2013).

“De Sta Sterk training is een zeer goede en gerichte cursus voor kinderen en zeker ook voor ons als ouders om om te leren gaan met verschillend gedrag."

Vader van dochter 10 jaar, Sta Sterk groepstraining (juni 2013).

“De Sta Sterk training van YosoY is geweldig en beveel ik iedereen aan. In tien weken is mijn zoon veranderd van een erg gepest kindje naar een jongen die sterk staat, zo sterk dat de pester er van ellende maar mee is opgehouden."

Katja Swager, (auteur “leren leven als een elastiekje") (mei 2013).

“Onze dochter heeft na het volgen van de Sta Sterk training geen enge dromen meer. Ze stapt nu elke avond in haar eigen bedje en komt 's nachts niet meer bij ons liggen. Ook kan ze zich nu veel beter uiten en praat erover als haar iets dwars zit. Dit scheelt veel boze buien uit frustratie. Bedankt!

Moeder van dochter 6 jaar, Sta Sterk groepstraining (februari 2013)