Nieuws

15 februari 2021

Vlog: Stevige Stap brugklastraining juist nu extra steun in de rug!

De Stevige Stap brugklastraining speciaal voor kinderen uit groep 8 die aan het einde van het schooljaar de overstap gaan maken naar de brugklas gaat in juni weer van start in Heiloo!

» lees meer

22 december 2020

Start met werken aan zelfvertrouwen en weerbaarheid in het nieuwe jaar bij YosoY

Werken aan het vergroten van zelfvertrouwen en weerbaarheid of niet meer bang zijn om fouten te maken of het niet goed te doen? Meld je dan snel aan voor een intake! In januari starten nieuwe Sta Sterk en Faalangst de baas groepen bij YosoY in Heiloo.
Neem contact op via e-mail info@yosoyheiloo.nl of telefoon op 06 – 53 53 92 19.

» lees meer

19 november 2020

Sta Sterk diploma in coronatijd net even anders dan anders

Gisteren was het dan eindelijk zover: 12 trotse kinderen kregen hun Sta Sterk diploma uitgereikt in Heiloo.
In dit jubileumjaar van YosoY waarin we te maken hebben met coronamaatregelen gaat het een en ander na 10 jaar net even anders dan anders. In september startten in Heiloo groep nummer 67 en 68 met hun Sta Sterk training. Gelukkig konden de lessen voor de kinderen tot en met les 9 gewoon plaatsvinden zoals altijd op het van tevoren handen ontsmetten en tafels schoonmaken na. Helaas moesten we ook een deelnemer 2 weken missen vanwege quarantaine.

» lees meer

18 september 2020

Brugklassers trots op hun Stevige Stap diploma

De overstap naar de brugklas is niet zo maar wat. Zeker niet in deze bijzondere periode met alle maatregelen rondom het coronavirus dat al veel onzekerheid met zich meebrengt voor iedereen. De overstap maar de middelbare school is ook een hele verandering niet alleen in het leven van de nieuwe brugklassers zelf, maar ook in die van hun ouders.

Vier deelnemers uit Alkmaar, Castricum en Heiloo startten half juni in Heiloo met de training om met meer zelfvertrouwen en weerbaar deze overstap te maken.

» lees meer