Nieuws

27 september 2021

Klaar voor de brugklas!

Groot feest was het afgelopen donderdag toen 6 brugklassers uit Heiloo, Heerhugowaard, Castricum en Egmond Binnen bij YosoY te Heiloo hun Stevige Stap diploma uitgereikt kregen in aanwezigheid van hun familie. Begin juni gingen zij van start met de Stevige Stap groepstraining.

» lees meer

12 juli 2021

Terugblik op weer een bijzonder schooljaar

Vandaag ben ik nog de laatste klussen aan het afronden van dit schooljaar. Wat was het wederom een bijzonder schooljaar.

» lees meer

05 juni 2021

Het regent Sta Sterk diploma's bij YosoY in Heiloo

In januari stond de start van 2 Sta Sterk groepen al gepland, maar de lockdown gooide roet in het eten. Gelukkig kregen we half maart toestemming van de gemeente om alsnog van start te gaan met de Sta Sterk training in Heiloo voor 12 kinderen in 2 verschillende leeftijdsgroepen. Niet alleen kinderen uit Heiloo, maar ook uit Alkmaar, Akersloot en Uitgeest gingen aan de slag met het verkrijgen van meer zelfvertrouwen, het versterken van hun lichaamstaal en het oplossen van lastige sociale situaties. Woensdag 2 juni kregen zij hun Sta Sterk diploma uitgereikt.

» lees meer

15 februari 2021

Vlog: Stevige Stap brugklastraining juist nu extra steun in de rug!

De Stevige Stap brugklastraining speciaal voor kinderen uit groep 8 die aan het einde van het schooljaar de overstap gaan maken naar de brugklas gaat in juni weer van start in Heiloo!

» lees meer