Nieuws

14 april 2023

500ste Sta Sterk diploma uitgereikt bij YosoY in Heiloo

Afgelopen woensdag 12 april was het weer een bijzondere middag. Dat is het altijd als er weer Sta Sterk deelnemers uit Heiloo en omgeving hun Sta Sterk diploma in ontvangst mogen nemen. Deze woensdag was voor trainer Helen Wildeboer van YosoY Training Coaching & Advies te Heiloo extra speciaal. Zij reikte na 13 jaren Sta Sterk trainingen verzorgen in Heiloo voor de 500ste keer het Sta Sterk diploma uit.

» lees meer

14 februari 2023

Een fijne start in de brugklas: Stevige Stap training

Voor sommige kinderen blijkt in groep 7 en 8 al dat het aangeven van grenzen, nee zeggen en het opkomen voor zichzelf een uitdaging is. Dit zijn nu net vaardigheden die na de overstap van de beschermde omgeving van de basisschool naar de veel grotere wereld van de middelbare school wel heel belangrijk zijn. Om deze vaardigheden tijdig te versterken, het zelfvertrouwen te vergroten en te leren lastige situaties weerbaar op te lossen is de Stevige Stap training ontwikkeld. Ook kinderen die opzien tegen de middelbare school bijvoorbeeld vanwege het huiswerk zullen steun ervaren door de training.

» lees meer

20 december 2022

Sta Sterk training het waardevolste kerstcadeau

Het is bijna kerst. Naast of in plaats van Sinterklaas wordt het kerstfeest door gezinnen gevierd, niet alleen door samen te zijn en te eten met familie, maar steeds vaker ook met cadeaus onder de boom. Een spelcomputer, een legopakket of een bordspel zijn leuk om te krijgen. Maar zou een extra portie zelfvertrouwen en weerbaarheid een niet nog mooier cadeau zijn? Een kind dat blij naar school of de sportvereniging gaat, vol vertrouwen in eigen kunnen en vertrouwend op zijn weerbaarheid als er toch dingen gebeuren die over zijn grens gaan. De 10-weekse Sta Sterk groepstraining is een cadeau waar kinderen hun hele leven iets aan hebben.

» lees meer

05 december 2022

Groot feest: 21 Sta Sterk diploma's in Heiloo

Afgelopen week was het groot feest bij YosoY in Heiloo. Een recordaantal van maar liefst 21 deelnemers kregen hun Sta Sterk diploma uitgereikt uit handen van trainer Helen Wildeboer.

» lees meer