Interviews

07 december 2015

2 jaar later - schommelen hoort erbij

Pauline haar zoon en dochter namen in de afgelopen jaren deel aan een groepstraining bij YosoY in Heiloo. Deze week een terugblik op de Faalangst de baas training die haar zoon 2 jaar geleden volgde.



Onze zoon vond het leven niet meer leuk… zei hij twee jaar geleden regelmatig voor het slapen gaan. En op een ander moment leek hij weer de gelukkigste op aarde. Die mix hoort bij hem, weten we nu. Maar de dipjes kwamen toen wel erg vaak en waren heftig.
Hij heeft tijdens de Faalangst de baas training geleerd hoe om te gaan met paniekmomentjes. Het even niet meer weten tijdens rekenen of taal, is heel gewoon. Dan denk je even aan iets anders, je vraagt om hulp of… je weet het gewoon even niet. En je hoeft als jongen ook niet van voetbal te houden en met de brutaalste van de klas graag om te gaan. De een is je type wel en de ander niet, daar is hij nu wel van overtuigd. ‘Ik weet wel dat ik goed genoeg ben, maar zo voelt het niet’ kon hij zo goed onder woorden brengen. De schommelingen blijven, maar hij schrikt er niet meer zo van… en wij ook niet.



» volledig nieuws