Nieuws

09 januari 2015

GRATIS training Sta Sterk op School te winnen op NOT

Nog 17 dagen te gaan en dan gaat de NOT beurs 2015 van start. Op deze beurs vindt u alles op het gebied van onderwijs. Er is dus ook aandacht voor het actieplan sociale veiligheid op school. Stichting Omgaan met Pesten geeft u graag meer informatie over preventieve en effectieve aanpak van pesten binnen uw school. U kunt ons vinden in onze stand 10G019 op het Stichtingenplein in hal 10 van de NOT beurs.

Wist u dat u ook mee kunt doen aan onze geweldige actie?

win een gratis training STA STERK op School

Wilt u kans maken op deze gratis effectieve training binnen uw school, vul dan uw gegevens in op het deelnameformulier en lever dit in bij onze stand tijdens de NOT 2015.

'Sta Sterk op School' heeft als doel de sociale weerbaarheid van deelnemers te vergroten, zodat zij effectiever reageren op pestgedrag in de klas, de negatieve invloed ervan voor slachtoffers en buitenstaanders wordt beperkt en het pesten in de klas afneemt. Uit onderzoek blijkt dat wanneer medeleerlingen negatief reageren op het gepest (verdedigen) dit in veel gevallen tot gevolg heeft dat zij het pesten stoppen en dat het minder slecht gaat met slachtoffers.

Dit programma is een van de twee anti-pestprogramma’s van Stichting Omgaan met Pesten die op ‘de lijst Dekker’ van 13 veelbelovende anti-pestprogramma’s staat. De buitenschoolse variant staat in de Databank effectieve jeugdinterventies van het NJI.

U en uw collega’s kunnen via www.omgaanmetpesten.nl gratis toegangskaartjes bestellen voor deze beurs.

Stichting Omgaan met Pesten hoopt u graag te ontmoeten bij de NOT.



» volledig nieuws