Nieuws

01 april 2019

Heiloo en omgeving weer 12 Sta Sterk kanjers rijker!

Nee het is geen grap! Afgelopen woensdag mochten maar liefst 12 deelnemers het Sta Sterk diploma in Heiloo in ontvangst nemen. De deelnemers afkomstig uit Heiloo, Limmen en Egmond aan den Hoef startten begin januari in 2 groepen met de Sta Sterk training. Zij werkten 10 weken lang aan het bereiken van hun leerwensen: meer durven, voor jezelf opkomen, minder snel boos worden, vrienden maken, minder snel huilen, meer zelfvertrouwen, etc.

Op deze laatste les mochten ouders, familie en vrienden komen kijken naar een reeks van rollenspellen waarin de deelnemers lieten zien wat ze de afgelopen weken allemaal hebben geleerd. Daarna ontvingen de deelnemers hun diploma vergezeld van een persoonlijk woordje.

De kinderen zijn trots op de resultaten die ze hebben behaald. "Ik heb er veel aan gehad." "Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen." 
Ook ouders en leerkrachten zijn positief. Zij schreven voor hun kind/leerling een woordje in het werkboek: "Mijn zoon is gelukkig weer die blije jongen die hij altijd was, omdat hij weer het gevoel heeft dat hij zichzelf mag zijn." "De juffen op school merken dat mijn zoon minder snel huilt en zich sterker kan opstellen als iets niet meteen lukt."

De deelnemers hebben samen met hun ouders erg hun best gedaan dit resultaat te bereiken. Daar mogen de deelnemers trots op zijn. Een mooie dosis assertiviteit en zelfvertrouwen als basis voor hun verdere leven.Op de foto's de 11 van de 12 deelnemers en trainer Helen Wildeboer en trainer in opleiding Jeroen van Vliet.» volledig nieuws