Nieuws

11 november 2015

Hoera weer 11 Sta Sterk kanjers erbij!

Vanmiddag was het feest in de vergaderzaal van de badmintonhal in Heiloo; maar liefst 11 kinderen, in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar, die verdeeld over 2 groepen de afgelopen 10 weken de Sta Sterk training volgden, ontvingen vandaag op de laatste les het Sta Sterk diploma.
De deelnemers, afkomstig uit Heiloo, Uitgeest, Alkmaar, Egmond aan den Hoef en Egmond Binnen, werkten de afgelopen weken zowel op de training als thuis hard aan het vergroten van hun weerbaarheid en zelfvertrouwen.

De kinderen kregen niet alleen in het bijzijn van familie en bekenden hun diploma uitgereikt, de kinderen lieten eerst in korte toneelstukjes trots zien wat zij hebben geleerd in de afgelopen weken. Het diploma ontvingen zij vergezeld van een persoonlijk woordje en nog een cadeau om vooral te blijven denken aan alles wat ze hebben geleerd. Aansluitend werden de diploma's gevierd met een hapje en drankje. De kinderen van de tweede groep konden hun feestje meteen buiten voortzetten.....lekker op pad met hun lampion. Het was weer mooi 11 trotse kinderen te mogen uitzwaaien.» volledig nieuws