Nieuws

09 november 2015

Hoera! YosoY 5 jaar! Hoe is het nu met..?

En dan zijn er opeens al weer 5 jaren verstreken sinds ik eind 2010 YosoY Training Coaching & Advies oprichtte om kinderen in Heiloo en omstreken door training en coaching te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Eerst startte ik met de Sta Sterk groepstraining. Later kwamen daar de Faalangst de baas, de Stevige Stap groepstraining en de individuele coaching bij. Na de afronding van mijn opleiding tot leerkracht basisonderwijs medio 2012 ben ik mij ook gaan richten op de ondersteuning van volwassenen die een belangrijke rol hebben in de persoonlijke ontwikkeling van kinderen: advisering aan de directie van scholen op het gebied van anti-pestbeleid, studiedagen voor leerkrachten over hoe te handelen bij pesten of themabijeenkomsten voor ouders zijn hiervan een aantal voorbeelden.

Deze mijlpaal van 5 jaar is een mooi moment om eens rustig terug te kijken naar de afgelopen jaren. Zelf ben ik inmiddels een dochter, een zoon en vele mooie ontmoetingen met kinderen in mijn praktijk rijker. Een vraag die bij mij de afgelopen jaren zo nu en dan weer eens opkwam, is: “Hoe is het nu met….?” Hoe is het nu met de kinderen en jongeren die een jaar of soms al 5 jaar geleden de training volgden en wat hebben ze nu na soms jaren nog aan wat ze tijdens de training hebben geleerd?
Omdat ik vast niet de enige ben die erg benieuwd is naar de ervaringen leek het mij een leuk idee om op deze website een nieuwe pagina te maken “ Hoe is het nu met?” en hierop wat verhalen van oud-deelnemers te plaatsen. De komende maanden verschijnen op deze pagina een aantal verhalen van oud-deelnemers. Bekijk hier voor de eerste verhalen snel de nieuwe pagina: http://www.yosoyheiloo.nl/sections/interviews
» volledig nieuws