Nieuws

09 juli 2015

Na de vakantie aan de slag met je faalangst, weerbaarheid of zelfvertrouwen

Faalangst de baas

De vakantie is net begonnen en hopelijk komen de kinderen de komende weken bij van het drukke schooljaar. De vakantie is vaak een mooi moment om eens terug te kijken: hoe ging het afgelopen schooljaar met mijn kind? Voelde het zich fijn in de omgang met anderen? Maakte het zich niet te druk over de steeds vaker voorkomende toetsen of spreekbeurten? Had het vertrouwen in zichzelf en in eigen kunnen? Als uw kind of puber zich niet altijd prettig voelde, waar lag dat dan aan? Soms kan het goed zijn om kinderen ondersteuning te bieden d.m.v. een groepstraining of individueel traject zodat ze weer met vertrouwen en met meer plezier naar school gaan.

Na de schoolvakantie gaan er weer nieuwe Sta Sterk en Faalangst de baas groepstrainingen van start. In 10 lessen met leeftijdsgenootjes in een kleine groep werken aan zelfvertrouwen, opkomen voor jezelf of het de baas worden van faalangst is niet alleen iets waar je voor het leven wat aan hebt, maar is ook nog eens leuk. Bekijk hier de reacties van kinderen en jongeren die eerder deelnamen. Verschillende Sta Sterk groepen zijn er voor kinderen en pubers in de leeftijd van 5 t/m 16 jaar. Een Faalangst de baas groep staat gepland voor 8 tot 12 jarigen.

Sta Sterk training

De Sta Sterk groepen voor 5 tot 12 jarigen starten op woensdagmiddag 2 september 2015 op diverse tijden en de groep voor pubers start in de week van 21 september op een nog te bepalen dag en tijdstip. De Faalangst de baas groep gaat op donderdag 17 september 2015 van start.



Wilt u weten of een van de groepstrainingen of wellicht een individueel traject uw kind of puber verder kan helpen? Neem gerust contact op met trainer Helen Wildeboer op 06 - 53 53 92 19 of info@yosoyheiloo.nl.



» volledig nieuws