Nieuws

17 april 2014

Omgaan met pesten opent beurs met gongslag voor Landelijke Dag tegen Pesten

Stichting Omgaan met Pesten vroeg vanmorgen met een slag op de gong aandacht voor de Landelijke Dag tegen het Pesten die dit jaar plaatsvindt op zaterdag 19 april met als thema ‘Samen sterk tegen pesten’.


Max Pieterse (11) en Paul Kalshoven (11) uit groep 7 van Basisschool Antonius uit Noorden lieten met een slag op de gong van zich horen. Zij hebben een ‘Sta Sterk’ training gevolgd en hebben hun sociale weerbaarheid vergroot. Zij kunnen nu beter opkomen voor zichzelf, hebben geleerd beter om te gaan met pesten en reageren effectiever op pestgedrag. Graag wilden zij vandaag meer aandacht vragen voor het voorkomen en aanpakken van pesten, want samen ben je sterker tegen pesten. Stichting Omgaan met Pesten bestaat dit jaar precies tien jaar en komt daarom met een nieuwe slogan; Stichting Omgaan met Pesten maakt je sterk tegen pesten!

Na de zomervakantie gaan er ook weer nieuwe Sta Sterk trainingen van start bij YosoY in Heiloo om kinderen uit Heiloo en omgeving weerbaarder te maken tegen pesten.



» volledig nieuws