Nieuws

20 december 2022

Sta Sterk training het waardevolste kerstcadeau

Het is bijna kerst. Naast of in plaats van Sinterklaas wordt het kerstfeest door gezinnen gevierd. Steeds vaker niet alleen door samen te zijn en te eten met familie, maar ook met cadeaus onder de kerstboom. Een spelcomputer, een legopakket of een bordspel zijn leuk om te krijgen. Maar zou een extra portie zelfvertrouwen en weerbaarheid een niet nog mooier cadeau zijn? Een kind dat blij naar school of de sportvereniging gaat, vol vertrouwen in eigen kunnen en vertrouwend op zijn weerbaarheid als er toch dingen gebeuren die over zijn grens gaan.

De 10-weekse Sta Sterk groepstraining is een cadeau waar kinderen hun hele leven iets aan hebben. Nu op de basisschool, over een paar jaar op de middelbare school, en later op het werk. Ouders van kinderen die de training hebben gevolgd geven regelmatig aan dat deze training voor elk kind en de ouders waardevol zou zijn, ook al is er geen “probleem” of specifieke aanleiding tot ondersteuning. Een mooier compliment is er niet voor deze training. Een mooie sociale weerbaarheidstraining waarin elk kind verder kan bouwen aan zijn zelfvertrouwen en leert op een assertieve manier in contact te blijven met de ander en tot goede oplossingen te komen. Hoe mooi is het als we kinderen dit al jong kunnen meegeven? Al bijna 500 kinderen hebben in de afgelopen jaren deze succesvolle training in Heiloo gevolgd bij YosoY Training Coaching & Advies.

Op 1 februari 2023 starten er weer nieuwe Sta Sterk groepen in Heiloo voor kinderen van 5-12 jaar (groep 2 t/m 8 van de basisschool). Heeft u nog vragen of wilt u uw kind aanmelden voor een intake? Neem dan contact op met trainer Helen Wildeboer: helen@yosoyheiloo.nl of 06-53539219.
Nadere informatie is ook te vinden op de website: www.yosoyheiloo.nl» volledig nieuws