Nieuws

08 oktober 2015

Start nieuwe Sta Sterk en Faalangst de baas groepstrainingen in Heiloo

Het schooljaar is al weer even aan de gang en de eerste rapporten worden over een paar weken al weer uitgedeeld. Heeft u of de leerkracht in deze eerste maanden gemerkt dat uw kind ondersteuning zou kunnen gebruiken op het gebied van het omgaan met faalangst, het opkomen voor zichzelf of het versterken van het zelfvertrouwen, zodat uw kind met meer plezier en lekkerder in zijn vel naar school kan gaan?

Binnenkort gaan er weer nieuwe Sta Sterk en Faalangst de baas groepstrainingen van start. In 10 lessen met leeftijdsgenootjes in een kleine groep werken aan zelfvertrouwen, opkomen voor jezelf of het de baas worden van faalangst is niet alleen iets waar je voor het leven wat aan hebt, maar is ook nog eens leuk. Bekijk hier de reacties van kinderen die eerder deelnamen.

Flyer Sta Sterk

Flyer Faalangst de baas

Nieuwe Sta Sterk groepen starten op woensdagmiddag 18 november 2015 op diverse tijden. Nieuwe Faalangst de baas groepen gaan op dinsdag 12 januari 2015 van start.




Kijk voor meer informatie verder op deze website of neem contact op met trainer Helen Wildeboer op 06 - 53 53 92 19 of info@yosoyheiloo.nl.



» volledig nieuws