Nieuws

13 juli 2023

Sterk het nieuwe schooljaar tegemoet

(Op de foto stagiaire Nicole, 2 deelnemers en trainer Helen Wildeboer)

"Onze zoon komt nu beter voor zichzelf op en komt nu weer met plezier thuis uit school." "Mijn leerling komt beter voor zichzelf op, en vindt fouten maken nu minder een probleem. De tranen zitten nu niet meer hoog, de foutjes worden aangenomen en ze gaat ermee aan de slag." "Onze zoon is minder snel boos en kan nu veel rustiger reageren als iets hem irriteert of frustreet."

Dit zijn slechts 3 van de vele complimenten die 8 Sta Sterk toppers gisteren te horen kregen tijdens en na de diploma-uitreiking bij YosoY in Heiloo. In 2 groepjes van ieder 4 deelnemers zijn de deelnemers uit Heiloo, Limmen, Bergen en Alkmaar de afgelopen maanden hard aan de slag gegaan om hun weerbaarheid en zelfvertrouwen te vergroten. Dit met hele mooie resultaten tot gevolg. 

Na de presentatie voor de ouders, opa's/oma's, broertjes/zusjes en leerkrachten was het tijd voor de diploma-uitreiking, een persoonlijk woordje en natuurlijk een hapje en drankje in de bar. Mooie resultaten en een diploma moet je natuurlijk vieren!

"Juf Helen, ik ben zo blij dat ik de training heb gedaan. Ik vond het leuk en heb er echt heel veel aan gehad."
En daar doen we het voor! Nu op naar de zomervakantie, allemaal even lekker opladen en dan begin september sterker in de schoenen naar de volgende groep op school. 

YosoY gaat vanaf 21 juli ook even in ruststand. Vanaf 4 september gaan we weer van start met o.a. de intakegesprekken voor de nieuwe Sta Sterk groepen die woensdag 20 september van start gaan. Interesse? Er zijn nog wat plekken vrij.  » volledig nieuws