Nieuws

01 september 2014

Stichting Omgaan met Pesten viert feest met een symposium op 20 september!

Al 10 jaar timmert Stichting Omgaan met Pesten aan de weg. Wegwerkzaamheden, zodat kinderen de weg naar volwassenheid met zo min mogelijk gepest kunnen bewandelen. We zijn er nog niet, maar alle stappen die de afgelopen jaren zijn gezet zijn wel reden voor een feestje.
Een feest met een inhoudelijke kant: een symposium. Komt u ook?

Samen met haar landelijke team van trainers Omgaan met Pesten (waaronder Helen Wildeboer van YosoY), samenwerkingspartners en genodigden streeft de stichting ernaar in de landelijke week tegen pesten (22 t/m 26 september 2014), gezamenlijk onze bijdrage te leveren aan het voorkomen en aanpakken van pesten.

In het kader van het 10-jarig bestaan trapt de stichting deze nieuwe landelijke week op 20 september feestelijk af met dit symposium vol inspiratie en handvatten. Op het symposium krijgt u de kans te ontdekken hoe pesten werkt en wat iedereen kan doen om de situatie te verbeteren voor kinderen, ouders en beroepskrachten. Met interessante sprekers, zoals Margo Henderson, auteur‘omgaan met pesten’, Frits Goossens, VU Amsterdam, tevens redacteur/auteur van ‘Pesten op school’, Martijn Schouwstra, oprichter van het Oudercollege.nl en Alida van Leeuwen LachPsycholoog, Laughter Yoga Teacher en Ambassadeur Lachyoga. Een korte en vermakelijke theateract, waarin elementen van de Sta Sterk training voorkomen en de kracht van gedachten duidelijk wordt, zal deze inspirerende middag inleiden.

Lees meer over dit symposium in het infoboekje: 
http://www.omgaanmetpesten.nl/media/Symposium_Samen_Sterk_tegen_Pesten.pdf
Meld u snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt.» volledig nieuws