Nieuws

12 juli 2021

Terugblik op weer een bijzonder schooljaar

Vandaag ben ik nog de laatste klussen aan het afronden van dit schooljaar. Wat was het wederom een bijzonder schooljaar. Allereerst natuurlijk vanwege de tweede lockdown waar we van december tot en met februari in belandden. Hierdoor kwam ook de begeleiding vanuit YosoY stil te liggen, terwijl de kinderen en jongeren het juist zo hard nodig hadden. Aan het einde van de lockdown konden de Sta Sterk groepen gelukkig alsnog van start en even later was dat ook het geval voor de individuele begeleiding. 

Ook een bijzonder schooljaar was het door de vele mooie kinderen en jongeren die ik heb mogen begeleiden. Van een meisje van 6 dat de juf niet om hulp durft te vragen tot een topsporter van 16 die zijn hoofd laat hangen als hij niet goed in de wedstrijd zit en een jongen van 9 die als hij iets fout doet zo boos wordt op zichzelf en zijn omgeving dat zowel hijzelf als zijn ouders en geen raad meer mee wisten. En zo hebben al die kinderen en jongeren en hun ouders weer hun eigen verhaal en hulpvraag of leerwens gehad. Ik ben blij dat ik mijn steentje heb mogen bijdragen aan het vervullen van al die leerwensen en hulpvragen in het afgelopen schooljaar. 

Ik kijk al weer vooruit naar het nieuwe schooljaar waarin weer nieuwe Sta Sterk groepen en al weer veel individuele trajecten in de agenda ingepland staan. Benieuwd naar alle mooie mensen die ik komend schooljaar weer ga ontmoeten. Voor nu wens ik iedereen een fijne vakantie en wie weet tot ziens in het nieuwe schooljaar!

Benieuwd naar de beoordelingen en reacties op de begeleiding van afgelopen schooljaar? Kijk op: 
https://www.yosoyheiloo.nl/pages/beoordelingen
https://www.yosoyheiloo.nl/pages/reacties-ouders
https://www.yosoyheiloo.nl/pages/reacties-kinderen

Interesse in een groepstraining of een individueel traject?
Mail naar info@yosoyheiloo.nl» volledig nieuws