Nieuws

22 december 2021

WNK-topper neemt Sta Sterk diploma in ontvangst

Nee zeggen als je iets niet wilt, je grenzen aangeven op een assertieve manier en positief denken over jezelf is niet altijd vanzelfsprekend. Niet alleen voor kinderen en jongeren kan dit moeilijk zijn, ook volwassenen kunnen het nodig hebben om hun zelfvertrouwen en weerbaarheid te vergroten. Toen ik door WNK Personeelsdiensten werd benaderd om een van haar medewerkers van de verpakking- en montageafdeling te begeleiden was ik meteen enthousiast. WNK is een re-integratie en SW-bedrijf dat mensen met een arbeidsbeperking en werkgevers samenbrengt, maar ook op haar eigen locatie verpakkings- en montagewerkzaamheden laat uitvoeren voor opdrachtgevers.

WNK vindt het belangrijk haar personeel te ondersteunen bij het vergroten van het zelfvertrouwen en de zelfredzaamheid. Door mijn eerdere werkzaamheden op een zorgboerderij weet ik hoe leuk het is om juist mensen te mogen ondersteunen die het door hun beperking niet altijd makkelijk hebben om zich staande te houden in onze maatschappij.

Half oktober zijn we van start gegaan met het Sta Sterk traject. Na 7 sessies waarin we aan de slag zijn gegaan met behulp van rollenspellen, gesprekken en het spelen van diverse spellen vond onlangs de afronding van dit mooie traject plaats en werd de inzet bekroond met een Sta Sterk diploma.
Trots werd deze in ontvangst genomen. Ik ben erg trots op de enthousiaste houding waarmee deze goedlachse dame met haar leerwensen aan de slag is gegaan. Niet alleen tijdens de sessies bij WNK, maar ook thuis met de meegegeven opdrachten. De groei in haar weerbaarheid heeft ze dan ook zeker aan haar inzet te danken. Nog vele mooie werkjaren toegewenst!
» volledig nieuws